Sundholmssamlingen – Områdeløft

IMG_0419web

IMG_0860

I ugen d. 9.-15. marts 2015 præsenteres Sundholmssamlingen – områdeløft: en ophobning af objekter, skår, former og strukturer, som Camilla Nørgård har indsamlet over en periode på 2 år på byggegrunden for det nye boligbyggeri Sundholm Syd, bygget af boligforeningen 3B og beliggende bag Aktivitetscenter Sundholm og Fabrikken for Kunst og Design, Amager.

Sundholmssamlingen – områdeløft er et udtryk for, at den jord vi går på, gemmer på ophobninger af forskelligartede objekter og materialer, aflejret over tid. I løbet af byggeprocessen er stumper af genstande og materialer således dukket op til overfladen. Potteskår, dukkeben og gamle udtrådte børnesko blander sig med mursten, afbrændte plasticflasker og korkpropper, og tilsammen udgør de en uhomogen samling, der vidner om Sundholms ældre og nyere historie som arbejdsanstalt, herberg og efterhånden mere blandet område med beboelse, institutioner, små virksomheder, kunstnerværksteder m.m.

Fernisering: mandag d. 9. marts kl. 8:30-11.

Åbningstider: Udstillingen er åben hver dag i udstillingsperioden kl. 12-17. Ring til Camilla Nørgård 22810696 eller Anne Kølbæk Iversen 22939927 for ekstravisninger.

Entré: Gratis

Adresse: Sundholm Syd, Brydes Allé 22B. Tag til Fabrikken for Kunst og Design, gå om på bagsiden og de nye bebyggelser ligger lige til venstre for Fabrikken. Det er den midterste bygning. Se kortet

[ news ] |

Comments are closed.